Ansiktsoperationer

Det finns olika operationer som man kan göra i ansiktet. Här beskriver vi de vanligaste ingreppen inom området ansiktsoperationer.

 

Ansiktslyft

Ansiktslyft har därför blivit till ett av de mest vanliga, populära estetiska ingreppen som utförs på vår klinik idag. Ingen kan stoppa åldrandeprocessen, men tillsammans kan vi forma en framtid som bättre avspeglar vem du vill vara!
Läs mer om ansiktslyft

Pannlyft

Djupa, långa veck i pannan till följd av den oundvikliga åldringsprocessen kan ofta ge andra människor en felaktig bild av att man är trött, besvärad eller rent av arg. En pannlyftning kan avhjälpa detta.
Läs mer om pannlyft

Övre och nedre ögonlock

Att ögonen är själens spegel är ett vanligt uttryck och våra ögon är oerhört viktiga för hur vi uppfattas av andra. Många upplever att de får höra att de ser trötta eller ledsna ut trots att de är både pigga och glada.
Läs mer om operation av övre och nedre ögonlock

Öronplastik

Utstående öron är tyvärr någonting som många barn mår väldigt dåligt över på grund av mobbning. Dessutom finns det många vuxna som har en försämrad självkänsla till följd av sin uppväxt som präglats av tråkiga och negativa kommentarer.
Läs mer om öronplastik

Näsplastik

Näsan kan ha en väldigt stor inverkan på självkänslan eftersom en ovanlig storlek eller form blir så synlig när man träffar människor. De flesta som söker sig till vår klinik för att genomföra en näsplastik vill oftast jämna ut näsryggen, förändra proportionerna eller ge nästippen en ny form.
Läs mer om näsplastik