Zvonko Cogelja

Specialist i kirurgi

Dr. Zvonko Cogelja är specialist i plastikkirurgi. Dr. Zvonko är född och uppvuxen i Göteborg och utbildad specialist i plastikkirurgi i Skandinavien, Schweiz och Tyskland. Han har specialistbevis i plastikkurgi sedan 2015 och har arbetat som specialistläkare med rekonstruktiv plastikkirurgi vid Roskilde Universitetssjukhus i Danmark med fokus på ansiktsrekonstruktioner vid cancer, kroppsformande operationer efter massive weightloss och behandling av och rekonstruktion efter bröstcancer. Dr Zvonko har mångsidig erfarenhet från estetisk plastikkirurgi och har arbetat på heltid vid en privat klinik i Skåne sedan 2021 innan han började på Reformkliniken. Huvudintresset ligger inom bröstkirurgi (förstoring och förminskning) och Dr Zvonko har känsla och öga för kroppens naturliga och optimala proportioner.

Jag strävar alltid efter kroppens naturliga och optimala proportioner.

Dr. Zvonko Cogelja
Zvonko Cogelja

Tuve Mårtensson

Leg. Läkare och Specialist i kirurgi

Dr Tuve Mårtensson leg. läkare, är specialist i kirurgi sedan 2000. Tuve gjorde sin specialistutbildning inom kirurgi i Halmstad 1995-2000 med successiv inriktning på bröstkirurgi med utredning och behandling av bröstcancer som viktigaste delen. Detta ledde senare in till rekonstruktiv kirurgi och en specialistutbildning i plastikkirurgi 2003 med tyngdpunkt och fokus på bröstrekonstruktioner och andra bröstrelaterade problem. Tuve har varit verksam inom estetisk plastikkirurgi sedan 2004 och på Reformkliniken sedan sommaren 2017. Tuve är medlem i Sveriges läkarförbund, Svensk Kirurgisk Förening, Svensk Plastikkirurgisk Förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Att få vara med och skapa skillnad i en patients liv driver mig varje dag.

Dr. Tuve Mårtensson
Tuve Mårtensson

Nancy Xiaonan Du

Leg. Läkare

En pionjär inom hårtransplantation. Med över 15,000 framgångsrika FUE- och STRIP-operationer sedan 1997, är Dr. Nancy en av de mest erfarna specialisterna i världen. Hon är en stolt medlem och senior medlem av International Society of Hair Restoration Surgery sedan 1999, och behärskar alla typer av hårtransplantationstekniker på en exceptionell nivå. Dr. Nancys omfattande erfarenhet och djupa kunskaper säkerställer att våra patienter får den bästa möjliga vård och resultaten de drömmer om.

Att se glädjen i patienters ögon när de ser sina resultat för första gången är oslagbart. Att kunna bidra till deras förnyade självförtroende är vad som driver mig att fortsätta utvecklas inom hårtransplantation.

Dr. Nancy Xiaonan Du
Nancy Xiaonan Du

Dr. Zhengwu Sun

Leg. Läkare

En framstående figur inom plastikkirurgi och hårtransplantation. Känd för att ha utvecklat FUE-metoden i Skandinavien, är Dr. Sun inte bara en innovatör utan även en passionerad utbildare. Hans arbete som professor och föreläsare inom medicinsk innovation och patientvård har gett honom ett världsrykte. Med en bakgrund från prestigefyllda Harvard University, fortsätter Dr. Sun att inspirera och leda inom sitt fält, dedikerad till att ge sina patienter de allra senaste och mest effektiva behandlingsalternativen.

Att vara en del av resan som återger patienternas självförtroende och självkänsla är min största drivkraft. Att skapa en verklig skillnad i deras liv ger mig energi varje dag.

Dr. Dr. Zhengwu Sun
Dr. Zhengwu Sun

Ida Haugen

Hudterapeut

På Reformkliniken är vi stolta över att ha Ida Haugen som vår ansvariga hudterapeut. Med en imponerande bakgrund av 18 år inom hudvård, är hon inte bara medlem i SHR utan innehar även en Cidescoexamen, vilket garanterar högsta möjliga standard för våra kunder. Idas expertis sträcker sig från avancerad hudvård till skräddarsydda behandlingar, utformade för att möta varje klients unika behov. Hon är också en auktoritet inom kosmetisk tatuering och Microblading, där hon kombinerar precision med konstnärlighet för att framhäva varje klients naturliga skönhet. För att ge våra kunder en heltäckande och holistisk skönhetsvård, samarbetar Ida Haugen nära med både våra erfarna plastikkirurger, Tuve Mårtensson och Zvonko Cogelja, samt med Dr. Henrik Owman, specialist inom injektionsbehandlingar. Denna kombination av expertis säkerställer att Reformkliniken kan erbjuda skräddarsydda lösningar för skönhet och välmående, där våra kunder kan förvänta sig de bästa möjliga resultaten. Vår målsättning är att varje kund ska uppleva en djup känsla av skönhet och trygghet i sin egen hud.

Att hjälpa människor att känna sig vackra och trygga i sin hud är min passion

Ida Haugen
Ida Haugen